fbpx
Tel.

+385 97 619 0625

Email

omstudio.rijeka@gmail.com

Radno vrijeme

PON- PET: 8 - 20

NAŠI UČITELJI

Maja Radman

Moje ime je Maja Radman, imam 37 godina i zivim u Kostreni.
Yogu sam pocela prakticirati iz zdravstvenih razloga, kao i vecina pocetnika, a ubrzo nakon toga upisujem izobrazbu za ucitelja i tada moj put ka Sebi pocinje.
Za mene je yoga proces, odnosno sredstvo kojim se svakodnevno sluzimo kako bih utisali “buku” iz vana, i preusmjerili paznju na svoj unutarnji svijet. Yoga pozicijama vracamo u balans nase tijelo i um, kako bi prana (zivotna energija) neometano tekla. U yogi nas glavni “alat” je dah, koji redovitom praksom naucimo kontrolirati vjezbama inteligentnog disanja tj. Pranayame.
Na putu yoge svaki dan otkrijem nesto novo o sebi i uzivam u tom procesu.
Namaste!

Ana-Marija Vuković

Pozdrav!

Moje ime je Ana-Marija Vuković.  Imam 47 godina. Rođena sam i živim u Rijeci. Sa jogom sam se susrela prije gotovo dvadeset godina i od tada se družimo, sa kraćim periodima pauze… Kroz sve te godine upoznala sam se sa raznim stilovima joge, od hathe, ashtange, vinyase, yin-a i nidre i sve ih skoro jednako volim i prakticiram. I nakon svih tih sati provedenih na prostirci, znam da sam još uvijek na samom početku, u čemu i je prava i istinska ljepota i vrijednost koju mi joga daje. Osim nevjerojatnih benefita za fizičko zdravlje, joga me je, doslovno, spasila iz nekih teških životnih situacija, u kojima sva ostala sredstva , tehnike i alati nisu uspjeli…tako da je ona postala moj stvarni životni partner i nešto čemu posvećujem svoju ljubav, poštovanje i predanost…,pa je iz tih razloga želim podijeliti sa svima koji imaju slične želje i potrebe…  U ovom svijetu, punom žurbe, stresa i negativnosti, joga je jedan od najljepših i najčišćih načina da se vratimo k sebi i ponovno nađemo ono čemu težimo…mir, tišinu i unatrnji sjaj, koji su u nama stalno, ali tako nepravedno sakriveni… Namaste! 

 

Translate »