fbpx
Tel.

+385 97 619 0625

Email

omstudio.rijeka@gmail.com

Radno vrijeme

PON- PET: 8 - 20

NAŠI UČITELJI

Maja Radman

Moje ime je Maja Radman, imam 37 godina i zivim u Kostreni.
Yogu sam pocela prakticirati iz zdravstvenih razloga, kao i vecina pocetnika, a ubrzo nakon toga upisujem izobrazbu za ucitelja i tada moj put ka Sebi pocinje.
Za mene je yoga proces, odnosno sredstvo kojim se svakodnevno sluzimo kako bih utisali “buku” iz vana, i preusmjerili paznju na svoj unutarnji svijet. Yoga pozicijama vracamo u balans nase tijelo i um, kako bi prana (zivotna energija) neometano tekla. U yogi nas glavni “alat” je dah, koji redovitom praksom naucimo kontrolirati vjezbama inteligentnog disanja tj. Pranayame.
Na putu yoge svaki dan otkrijem nesto novo o sebi i uzivam u tom procesu.
Namaste!

Ana-Marija Vuković

Pozdrav!

Moje ime je Ana-Marija Vuković.  Imam 47 godina. Rođena sam i živim u Rijeci. Sa jogom sam se susrela prije gotovo dvadeset godina i od tada se družimo, sa kraćim periodima pauze… Kroz sve te godine upoznala sam se sa raznim stilovima joge, od hathe, ashtange, vinyase, yin-a i nidre i sve ih skoro jednako volim i prakticiram. I nakon svih tih sati provedenih na prostirci, znam da sam još uvijek na samom početku, u čemu i je prava i istinska ljepota i vrijednost koju mi joga daje. Osim nevjerojatnih benefita za fizičko zdravlje, joga me je, doslovno, spasila iz nekih teških životnih situacija, u kojima sva ostala sredstva , tehnike i alati nisu uspjeli…tako da je ona postala moj stvarni životni partner i nešto čemu posvećujem svoju ljubav, poštovanje i predanost…,pa je iz tih razloga želim podijeliti sa svima koji imaju slične želje i potrebe…  U ovom svijetu, punom žurbe, stresa i negativnosti, joga je jedan od najljepših i najčišćih načina da se vratimo k sebi i ponovno nađemo ono čemu težimo…mir, tišinu i unatrnji sjaj, koji su u nama stalno, ali tako nepravedno sakriveni… Namaste! 

 

Barbara Lipovšćak

Znatiželjna je umjetnička duša, zaljubljena u prirodu. Po struci mag.ing.logist. svoju ljubav prema organizaciji i vođenju isprepliće s pozivom učiteljice joge.
Kao dijete meditira s roditeljima, upija Bhajane i susreće gurue i učitelje joge. Svoju osobnu praksu razvija od 2013. Školu za Hatha&Vinyasa učitelja završava 2021. pod vodstvom Damira Božinovića, rad na temu: “Utjecaj Hatha yoge na mentalno zdravlje“. Edukaciju nastavlja kroz seminare i tečajeve Jadranka Mikleca, Tončija Gulišija, Domagoja Orlića i dr. I odlazak na razne satove ili radionice dostupne u Hrvatskoj i šire.
Susrela se s različitim stilovima; od Shiva yoge, preko Yin yoge, Ashtanga yoge, Dharma yoge, Iyengar yoge i Kundalini yoge, sve do Acro yoge i Aerial yoge. Pa ipak njena najveća ljubav je klasična Hatha yoga.
Danas radi kao učiteljica joge u joga studiju u Rijeci i jednom fitness centru, podučava individualno i organizira radionice. Vodi Instagram profil @yoga_withb i Facebook strancu Yoga with B. kroz koje dijeli strast prema jogi, prirodi i fotografiji. U slobodno vrijeme putuje, planinari, kupa se u rijekama, piše i smišlja kako ovaj svijet učiniti vedrijim mjestom.
Uvijek otvorena za suradnje u organizaciji događaja, vođenju satova na povlačenjima, vođenju stranica i profila, pisanju članaka..

Translate »